Hier koop je de Damn Good Koffiebonen

DAMN GOOD COFFEE. MILD

Onze koffiebonen worden dagelijks vers gebrand. Rechtstreeks vanuit onze eigen branderij bij jouw thuis! Slowroast premium koffie van de hoogste kwaliteit. Het is een top melange bestaande uit zowel alleen de beste 100% Arabica bonen. Deze bonen zijn afkomstig uit; Guatemala, Costa Rica & Peru. De koffie is vol van smaak en bevat nuances van appel, mandarijn & kandij.

REGULAR is dé koffiesensatie van dit moment! Slowroast premium koffie van de hoogste kwaliteit. Het is een top melange bestaande uit zowel alleen de beste Arabica- als Robusta bonen, waarvan 90% Arabica. Deze bonen zijn afkomstig uit; Guatemala, Costa Rica, Brazilië, Peru en Indonesië. De koffie is vol van smaak en bevat nuances van druiven & lichte rietsuiker.

STRONG is dé koffiesensatie van dit moment! Slowroast premium koffie van de hoogste kwaliteit. Het is een top melange, dat voor 80% bestaat uit de beste Arabica bonen en voor 20% uit Robusta bonen. Deze bonen zijn afkomstig uit; Zuid-Amerika & Azië. De koffie is vol, krachtig en geeft je een flinke boost! Heb je een lange werkdag voor de boeg? Ga je naar de gym of moet je 24/7 scherp blijven tijdens je game-sessie? Neem een kop van onze DAMN GOOD COFFEE. | STRONG en ‘keep on going’!

Onze razend populaire DAMN GOOD COFFEE. is er nu ook in een 100% biologische variant! De bonen zijn afkomstig uit Honduras & Tanzania. De koffie is vol en bevat nuances van rozijnen, pinda’s en peper. Dit zijn de ideale bonen voor de beste espresso, cappuccino, lungo, of als basis voor koffie met melk en perfect voor in uw volautomaat. Ook zeer geschikt om zelf vers te malen voor overheerlijke filterkoffie.

Related Posts

De lekkerste koffiebonen

De lekkerste koffiebonen

De lekkerste koffiebonen Als koffieliefhebber wil je natuurlijk de lekkerste koffiebonen gebruiken voor jouw kopje koffie. Maar met zoveel verschillende soorten bonen en merken op de markt kan het lastig…

Read more

De Beste Koffiebonen

De Beste Koffiebonen Als koffieliefhebber wil je natuurlijk alleen de beste koffiebonen gebruiken voor jouw dagelijkse kopje koffie. Maar met zoveel verschillende soorten bonen op de markt kan het moeilijk…

Read more